Sarapan Pagi Ketika Diet, Perlu atau Tidak??


Ha, selamat pagi semua kepada warga pembaca Extraordinary Supplement, sekarang jam menunjukkan 2.31 am..saya dah sarapan.. anda pula bagaimana?? Diet diet juga, sarapan memang perlu.. So, kali ini saya mahu berbicara mengenai sarapan pagi ketika diet, perlu atau tidak??

Sebenarnya ramai dikalangan kita tidak sedar bahawa sarapan merupakan rahsia untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Tak kira lah samada kita tengah diet atau pun tidak, tetapi sarapan tidak patut diabaikan. Dengan tidak bersarapan, kita mungkin akan mengalami beberapa perkara yang tidak enak seperti:
  • Tidak dapat memberi tumpuan untuk masa yang panjang
  • Kurang peka
  • Mengambil masa yang lama untuk bertindak balas
  • Kandungan gula dalam darah yang rendah
  • Produktiviti kerja menurun


Shaklee lebih 20 tahun di Malaysia dan mempunyai pelbagai produk yang bertindak mengikut spesifikasi yang ditetapkan. dalam konteks membicarakan sarapan pagi ketika diet, perlu atau tidak??.. Shaklee menawarkan Set Mighty 3 Gems untuk memulakan hari anda dengan sarapan yang lazat dan berkhasiat melalui pengambilan set ini dan tindakan ini merupakan sebagai satu langkah yang bijak dalam hidup kita.Beberaap Kebaikan dengan Pengambilan ESP(Klik disini), MealShakes (Klik disini) serta Perfomance Drinks (Klik disini): 
  • Bertenaga sepanjang hari
  • Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan
  • Memelihara kesihatan secara menyeluruh

Hubungi saya dengan kadar segera bagi mendapatkan sebarang rundingan atau konsultansi dan mengikut bajet cadangan anda. Untuk maklumat lanjut hubungi:

NURHANIM MOHAMED NOOR
SHAKLEE ID: 1076274
NO. HANPHONE: 010-9333205
FB:  Nur Hanim 


“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga!

Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Eksklusif di Facebook”

NURHANIM MOHAMED NOOR
SHAKLEE ID: 1076274
NO. HANPHONE: 010-9333205
FB:  Nur Hanim 
Jangan lupa untuk klik pada butang g+ tanda sokongan anda kepada kami.

No comments:

Post a Comment