Krim pelbagai guna atasi tumit pecah dan merekah - Herbal blend shaklee

Herbal blend multipurpose cream dari shaklee merupakan salah satu produk yang telah diuji secara klinikal dan keberkesanannya terbukti dalam merawat serta melembutkan kulit kasar dan pecah-pecah samada di lutut, siku dan sebagainya. Krim pelbagai guna ini juga mampu mengatasi masalah tumit pecah dan merekah terutamanya bagi para ibu yang sentiasa berada di dapur. Seringkali kejadian tumit pecah dan merekah dapat dilihat pada tumit org kesayangan kita iaitu ibu kita.


Krim pelbagai guna ini juga adalah dingin (sejuk-sejuk), kerana mempunyai kandungan mentol dan tidak berminyak sekaligus amat sesuai digunakan untuk merawat masalah tumit pecah dan merekah. Selain dari masalah tumit pecah dan merekah, sesiapa sahaja boleh menggunakan herbal blend ini disebabkan kandungannya yang mesra pengguna. Herbal blend multipurpose cream ini sebenarnya diperbuat daripada ekstrak herba semulajadi yang sangat menenangkan termasuklah sage, horse chestnut yarrow dan rosebery. Kandungannya jarang terdapat di dalam krim pelbagaiguna yang lain. 


Selain daripada mengatasi tumit pecah dan merekah, herbal blend juga sesuai digunakan oleh golongan yang mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Mempunyai ruam-ruam
  • Mempunyai sebarang parut lama atau parut baru
  • Lemak yang berlebihan di anggota badan tertentu
  • Kulit kering sehingga menampakkan sisik-sisik
  • Ekzema yang berpunca dari sebarang jangkitan ataupon keturunan
  • Gigitan nyamuk
  • Gatal-gatalShaklee telah berada lebih 20tahun di Malaysia dan keberkesanannya telah diakui dan anda boleh mencuba sendiri dan lihat bagaimana produk shaklee bertindak ke atas diri anda.Hubungi saya dengan kadar segera bagi mendapatkan sebarang rundingan atau konsultansi serta mengikut bajet cadangan anda. Untuk maklumat lanjut bolehla hubungi: 


NURHANIM MOHAMED NOOR
SHAKLEE ID: 1076274
NO. HANDPHONE: 010 933 3205
FB: Nur Hanim“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga!

Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Eksklusif di Facebook”

NURHANIM MOHAMED NOOR
SHAKLEE ID: 1076274
NO. HANPHONE: 010-9333205
FB:  Nur Hanim No comments:

Post a Comment